stiri

Antivirus gratuit pentru Android

Antivirus Security - FREE de la AVG

Sistemul de operare Android este instalat pe majoritatea dispozitivelor mobile, de la tablete și telefoane până la camere foto. După cum știți, Android este construit pe un nucleu Linux iar dezvoltatorii folosesc JAVA, un limbaj de programare binecunoscut, pentru aplicații.

Faptul că Android este un sistem de operare deschis iar JAVA un limbaj de programare foarte popular a făcut ca programatorii să poată scrie rapid o mulțime de aplicații. Pe lângă programatori, persoanele rău intenționate au profitat de ingredientele acestea și au pus la punct tot felul de programe malițioase pentru furtul de date.

Se sustrag datele personale ce sunt vândute mai departe companiilor de marketing și se încearcă să se ajungă la datele financiare ale utilizatorului. Dacă aplicațiile gratuite din Google Play mai pleacă cu agenda ta personală, virușii vor să plece cu tot cu banii din cont.

Antivirus Security - FREE de la AVG

Antivirus Security – FREE de la AVG

Pe lângă furtul datelor bancare mai există o serie de aplicații supărătoare care încarcă agenda și calendarul telefonului cu tot felul de evenimente sau difuzează reclame audio în timpul convorbirilor!

Companiile specializate în soluții de securitate au pus la punct programe antivirus ce vă protejează telefonul sau tableta împotriva acestor neplăceri. Cu toate acestea, atenția utilizatorului și un nivel minim de cunoștințe în domeniul securității aplicațiile sunt chestiuni fără de care datele personale nu vor fi în siguranță.

Vedeți în paginile următoare cele mai titrate programe antivirus pentru Android!

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note II
Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu chipset Snapdragon 800

Industria dispozitivelor mobile este strâns legată de disponibilitatea chipseturilor performante. Cele mai noi arhitecturi integrate în chipseturile Qualcomm, NVIDIA sau...

Închide