stiri

Antivirus gratuit pentru Android

Antivirus Security - FREE de la AVG

Antivirus Security FREE de la AVG

Antivirus Security – FREE de la AVG Mobile Technologies este o variantă bună pentru cei care nu vor să investească bani într-un soft cu notorietate. Fără a fi inferior altor soluții de securitate, Antivirus Security – FREE de la AVG oferă instrumentele de bază pentru a vă proteja telefonul împotriva virușilor, malware-ului, spyware-ului și a mesajelor text nedorite.

Antivirusul de la AVG a fost instalat deja de 70 de milioane de ori, utilizatorii fiind satisfăcuți de acest produs dacă judecăm după calificativele primite în Google Play. Antivirus Security – FREE de la AVG scanează aplicațiile, setările și fișierele în timp real. Software-ul localizează telefonul furat via Google Maps și informează posesorul de drept.

Galerie foto Antivirus Security – FREE

Telefonul poate fi blocat prin trimiterea unui simplu mesaj text, astfel încât hoțul să nu-l poată folosi. Aplicația mai are și alte funcții dintre care iese în evidență posibilitatea de oprire a programelor care încetinesc sistemul.

Antivirus Security – FREE poate fi descărcat gratuit din Google Play.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note II
Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu chipset Snapdragon 800

Industria dispozitivelor mobile este strâns legată de disponibilitatea chipseturilor performante. Cele mai noi arhitecturi integrate în chipseturile Qualcomm, NVIDIA sau...

Închide