aplicatii

Aplicații Android recomandate pentru utilizatorii de tablete

În Android Market există peste 400.000 de aplicații, deci e foarte ușor să te rătăcești printre ele. ASUS se folosește de pretextul lansării noului Transformer Prime și vine în ajutorul celor împătimiți de tablete cu un top al aplicațiilor pe care ei le recomandă pentru tablete.

Merită încercate, mai ales din moment ce se pot descărca gratuit.

Tablet Market  filtrează aplicațiile pentru a răsfoi mai ușor printre cele dezvoltate special pentru tablete. Acestea sunt așezate convenabil în categorii, iar pentru o abordare mai rapidă, există și funcția de căutare.  Baza de date este adusă la zi frecvent. Cu un simplu tap utilizatorul este trimis in Android Market pentru descărcare.

Tablet Market

Springpad te ajută să ții evidența task-urilor de rezolvat, a notițelor, pozelor și a multor altora. Pot fi organizate eficient și rețete culinare, locații sau filme, iar tot ce salvezi poate fi accesat atât de pe device-ul cu Android, cât și de pe Web.

Springpad

Weatherbug (pentru Android Honeycomb) oferă prognoza meteo completă pentru întreaga săptămână. Aplicația găsește singură locația curentă și își updatează automat datele. Cu ajutorul widget-ului, puteți alege ce informații să aveți la dispoziție mereu pe ecranul tabletei.

Weatherbug

Recipe Search pune la dispoziție 70.000 de rețete care includ și o listă de cumpărături. Utilizatorii pot uploada propriile rețete și pot discuta pe forum.

Recipe Search

Movies, aplicația de la Flixter este ideală pentru a rămâne la curent cu aparițiile cinematografice din cinema sau pe DVD. Aplicația pune la dispoziție trailere, recenzii și un sistem de votare. Dacă este conectată la un cont de Facebook sau Flixter, notele pot fi publicate online.

Flixter's Movie App

Open Table caută restaurante și îți dă posibilitate să rezervi o masă folosindu-ți doar tableta. Locațiile pot fi filtrate după locație, prețuri și chiar numărul de persoane pentru care se dorește rezervarea.

 

To Top

Citește articolul precedent:
Decorați un brad virtual pe Android

Cei mai fanatici utilizatori de Android pot decora un brad virtual direct pe ecranul telefonului cu Android. Aplicația Xmas tree...

Închide