Appsfire pentru Android

| |

Aplicațiile din Android Market pot fi vizualizate într-un mod diferit dacă noua interfaţă prezentată ieri nu va fi pe placul utilizatorilor. Unele dintre acestea sunt foarte interesante însă cele mai multe cer un timp de acomodare cu interfaţa grafică dar şi cu funcţiile pentru navigare.

Appsfire pentru Android are o interfaţă grafică stufoasă şi dinamică, fără prea multe instrucţiuni care să clarifice lucrurile. Ecranul principal prezintă câteva rânduri de logo-uri care nu spun prea multe despre aplicaţia în sine, fapt care poate induce în eroare utilizatorul nefamiliarizat cu software-ul din Android Market.

Criteriile de afişare includ recomandări personale dar şi cele mai populare aplicaţii. Appsfire promite destul de multe pe viitor însă pentru moment ea rămâne o alegere recomandată doar utilizatorilor familiarizaţi cu aplicaţiile existente pe Android Market. Aplicația poate fi descărcată accesând linkul acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!