accesorii mobile

ASUS a prezentat două proiectoare pentru telefon

ASUS ZenBeam E1

Telefonul a devenit odată cu miniaturizarea electronicii cea mai mică sursă video pentru televizoare, monitoare și proiectoare. Rezoluția mare și calitatea crescută a secvențelor video generate de gadgeturile actuale a scos de pe piață playerele video dedicate, mai mult memoriile flash tot mai ieftine au făcut ca Sony să înregistreze un eșec rușinos cu discurile Blu-ray.

ASUS a prezentat două proiectoare miniaturizate, cu tehnologie LED, concepute pentru toate dispozitivele portabile. ZenBeam E1Z este compatibil cu dispozitivele ce rulează Android sau Windows, fiind conceput să funcționeze perfect cu ASUS ZenFone și ASUS ZenPad. ZenBeam E1 integrează o ieșire HDMI/MHL pentru compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive.

Seria de proiectoare ZenBeam beneficiază de luminozitate de 150 lumeni, tehnologie DLP și rezoluție WVGA (854 x 480), proiectând o imagine cu diagonala între 22 și 80 de inci (0.73–2.58m).

Fiecare proiector din această serie încorporează o baterie reîncărcabilă ce oferă autonomie atunci când utilizatorul nu are o priză la îndemână, mai mult, proiectorul poate funcționa ca o baterie externă de 6000mAh, reîncărcând dispozitivele mobile.

ASUS ZenBeam E1

ASUS ZenBeam E1

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Gear S2
Samsung lansează noua colecție Gear S2

Samsung a lansat două noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K și Platinum, păstrând acelaşi design...

Închide