accesorii mobile

ASUS S1 LED Mobile – un proiector ceva mai mic ca o tabletă

ASUS S1 LED Mobile

Proiectoarele video au făcut un pas gigantic prin adoptarea surselor de iluminare cu LED-uri. ASUS face o demonstrație prin lansarea proiectorului S1 LED Mobile, un model pe care îl puteți băga (la propiu) în buzunarul hainei.

Proiecție cu baterie internă

ASUS S1 LED are o înălțime de 3 centimetri și o masă de 342 grame, fiind perfect pentru profesioniștii care călătoresc frecvent.

ASUS S1 LED Mobile

ASUS S1 LED Mobile

Bateria internă de 22Wh (6000mAh ) îi asigură o autonomie de până la 3 ore. Practic, proiectorul poate fi folosit și în zonele în care nu există electricitate, fie că e vorba de o cabană la munte sau o sală unde sursa de electricitate este mai îndepărtată.

ASUS S1 LED Mobile

ASUS S1 LED Mobile

S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC. Sursa de lumină este prietenoasă cu mediul înconjurător având o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce se traduce în economii pe termen îndelungat fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii. Utilizarea LED-urilor îi permite modelului S1 să pornească instant.

ASUS S1 LED Mobile

ASUS S1 LED Mobile

Proiectorul poate prelua semnal video prin intermediul conectorului HDMI sau a celui MHL, în funcție de dotările telefonului sau tabletei. ASUS nu a inclus un sistem de recepție wireless a imaginilor însă este foarte posibil ca această facilitate să apară odată cu viitoarea generație.

Video proiectorul ASUS S1 LED Mobile

To Top

Citește articolul precedent:
HUAWEI MediaPad X1
Huawei la MWC2014

Huawei a lansat două noi produse din gama Media Pad și primul său dispozitiv-accesoriu, TalkBand B1, în cadrul târgului internațional...

Închide