stiri

ASUS va lansa până la sfârșitul anului telefonul A50 cu Android sub brand propriu

garmin-asus A50

După restabilirea regulilor de joc, referindu-mă aici la modificarea alianței Garmin-Asus, aflăm noi planuri Asus în direcția Android. Asus trebuia să reacționeze mai demult, compatriotul său Acer scoate terminal după terminal. Niciodată nu e prea târziu (și nu citez vreun proverb chinezesc). Până la sfârșitul acestui an, Asustek Computer va lansa în Taiwan primul său model cu Android 2.1. Acesta se va numi A50, va avea un procesor Qualcomm la 600MHz, touchscreen de 3.5” și navigație de la Garmin. Prețul va fi unul mediu: 332 USD.

garmin-asus A50Cum în prezent există un Garmin-Asus nuvifone A50 cu Android 2.1 (Eclair) (detalii despre el pe gsmarena.com) care are aceleași specificații, am putea trage concluzia că producția lui va continua, iar emblema se schimbă.

Asustek vrea să vândă 25.000 de bucăți din A50 pe piața locală în parteneriat cu Chunghwa Telecom (CHT) și Senao International, potrivit lui Benson Lin, președintele diviziei de dispozitive handheld Asustek.

Sursa: digitimes.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Alianța Garmin-Asus regândită, telefoanele redevin Asus

Începând din 2011 ASUS se întoarce la producția de telefoane sub propriul brand. Vorba cântecului, alianța nu moare, alianța se...

Închide