ASUS va lansa până la sfârșitul anului telefonul A50 cu Android sub brand propriu

| |

După restabilirea regulilor de joc, referindu-mă aici la modificarea alianței Garmin-Asus, aflăm noi planuri Asus în direcția Android. Asus trebuia să reacționeze mai demult, compatriotul său Acer scoate terminal după terminal. Niciodată nu e prea târziu (și nu citez vreun proverb chinezesc). Până la sfârșitul acestui an, Asustek Computer va lansa în Taiwan primul său model cu Android 2.1. Acesta se va numi A50, va avea un procesor Qualcomm la 600MHz, touchscreen de 3.5” și navigație de la Garmin. Prețul va fi unul mediu: 332 USD.

garmin-asus A50Cum în prezent există un Garmin-Asus nuvifone A50 cu Android 2.1 (Eclair) (detalii despre el pe gsmarena.com) care are aceleași specificații, am putea trage concluzia că producția lui va continua, iar emblema se schimbă.

Asustek vrea să vândă 25.000 de bucăți din A50 pe piața locală în parteneriat cu Chunghwa Telecom (CHT) și Senao International, potrivit lui Benson Lin, președintele diviziei de dispozitive handheld Asustek.

Sursa: digitimes.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!