stiri

Bitdefender și Allview merg mână în mână pentru o experiență Android sigură

Allview-AllDro-25

Bitdefender ar trebui să însemne pentru români două lucruri: un exemplu real de produs românesc de calitate și un exemplu real de business inteligent în România. Allview a ajuns probabil la aceeași concluzie pentru că următoarea generație de tablete Allview vor fi livrate cu soluția antivirus Bitdefender Mobile Security preinstalată.

Acest fapt se datorează unui parteneriat semnat recent între cele două companii. Bitdefender a fost lăudat în repetate rânduri și a răspuns bine la teste realizate independent. În același timp, Allview s-a remarcat pe plaiurile mioritice și nu numai prin oferta lor combo de hardware și de aplicații proprii. O astfel de colaborare chiar are sens și nu are nevoie de justificare.

Allview-AllDro-25

Allview AllDro 25

Cu malware-ul ce pândește utilizatorii la orice pas, fiecare utilizator de Android ar trebui să aibă de partea sa un antivirus. Bitdefender Mobile Security include un mod antifurt, verificarea și scanarea aplicațiilor instalate, securitate web ce te țin ferit de programe periculoase, phishing, fraude și așa mai departe.

Cei care utilizează tablete Allview se vor putea bucura de versiunea premium a Bitdefender Mobile Security pentru trei luni.

Bitdefender Mobile Security pentru Android

Bitdefender Mobile Security pentru Android

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III
Cosmote oferă noul Samsung Galaxy S III la prețul de 700 lei

Cosmote este compania de telefonie căreia românii trebuie să-i mulțumească cel mai mult. Grecii au spart bi-polul Orange-Vodafone care a...

Închide