Black Friday la americani

| |

Reducerile din România sunt niște glume neinspirate făcute de niște indivizi fără simțul umorului. În Statele Unite ale Americii lucrurile sunt complet diferite, concurența și apetitul americanilor pentru reduceri fiind mecanismele care stimulează astfel de promoții. Mâine, 25 noiembrie, va fi una din zilele de vineri în care ebook rederul Nook Simple Touch de la Barnes & Noble va avea un super preț. În mod normal rederul costă 99.99 de dolari însă cei care vor profita de oferta Black Friday îl vor putea achiziționa cu numai 79.99USD (256 lei). La acest preț utilizatorul primește un model cu ecran E Ink Pearl cu diagonala de 6.5 inci și procesor Texas Instruments OMAP3 la 800MHz. Nook Simple Touch rulează sistemul de operare Android 2.1 Eclair și este în acest moment unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață.

Ecran de tip E Ink Pearl cu diagonala de 6.5 inci, rezoluție 800X600 pixeli, 16 nivele de gri
Procesor TI OMAP3 800MHz
Memorie internă 2GB
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
Slot microSD max. 32GB
Formate imagine acceptate JPG, GIF, PNG, BMP
Suport eBook ePub, PDF
Sistem de operare Android 2.1 Eclair
Micro USB
Baterie Litiu polimer
Dimensiuni 6.5 x 5.0 x 0.47 inci

Nook Simple Touch

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Black Friday la americani”

  1. Emag a marit preturile in saptamana asta iar vineri au readus preturile la valoarea normala in asa numita promotie Black Friday. Sunt satul de promotiile romanesti in care reducerea nu e de fapt nicio reducere. Unele produse erau intr-un stoc atat de limitat incat nu au ajuns nici macar in prima secunda de comenzi. Din reducerile Black Friday, emag a mai platit si profitshare 3% si tot a avut profit.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!