stiri

BLOGWARS readuce pofta de scris

Blogwars

Pasionații de blogging au acum un motiv în plus pentru a fi mai creativi. BLOGWARS revine cu premii și provocării la fel de interesante ca în anii trecuți. Spiritul combativ va fi pus în valoare de o mulțime de bloggeri pregătiți pentru a intra în competiție. Până pe 13 ianuarie ai posibilitatea de a te înscrie în competiție și de a câștiga premii importante.

Ce spune ASUS despre BLOGWARS

ASUS redeschide competiția în scris pe BLOGUL DE LUPTĂ. Având experiența anilor trecuți, mai mulți bloggeri și-au manifestat deja intenția de a participa. Premiile sunt foarte atractive. Cei mai buni 10 bloggeri pot câștiga de la 100$ până la 1400$ în funcție de numărul de etape parcurse, iar ceilalți participanți pot câștiga solde săptămânale similare prin implicarea în calitate de jurați. La fel ca anul trecut, premiile săptămânale vor fi oferite de ASUS prin intermediul magazinului online koyos.ro.

La acest concurs poate participa orice blog activ înaintea datei de 1 decembrie 2012, cu cel putin 10 articole publicate, respectând regulamentul de concurs. Orice autor de blog se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Data limită de înscrierie: 13 ianuarie, ora 23:59.

Cei care doresc să participe se pot înscrie accesând pagina de înrolare.

Blogwars

BLOGWARS readuce pofta de scris, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Ericsson Application Awards 2013
Ericsson te cheamă în cloud

Ericsson a lansat o nouă platformă web pentru dezvoltatori, care va transforma orice dispozitiv cu o conexiune la internet într-o...

Închide