stiri

Evolio X-watch Pro vrea să completeze funcțiile telefoanelor inteligente

Evolio X-watch Pro

Evolio anunță lansarea X-watch Pro, un ceas inteligent menit să completeze un telefon inteligent.
Gadgetul se conectează cu smartphone-ul utilizatorului prin funcția bluetooth astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch. Pentru că beneficiază de slot pentru cartelă SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodată ca telefon propriu-zis.

X-watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook, whatsapp, twitter sau skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

X-watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări discrete. Noul smartwatch dispune de un mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fișiere audio. Totodată, ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.
Alte facilități ale ceasului sunt: înregistrator audio, alarmă, manager fișiere, funcție „găsește dispozitivul” și declanșator cameră smartphone.

Gadget-ul este compatibil cu Android și iOS și este disponibil în două culori, negru și albastru. X-watch Pro poate fi achiziționat începând de azi în specializate la prețul promoțional de 299 lei.

Evolio X-watch Pro

Evolio X-watch Pro

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenbo
ASUS Zenbo este un nou robot inteligent pentru acasă

Roboții casnici, care să poată efectua anumite sarcini, sunt un vis al omenirii, ilustrat într-o mulțime de filme SF. Până...

Închide