stiri

Google anunță veniturile pentru Q4

Google Nexus 4

Google este în continuare o companie prosperă ce înregistrează venituri amețitoare. În trimestrul patru al anului 2012, Google a înregistrat venituri de 14.42 miliarde de dolari, fără a lua în calcul Motorola. Veniturile din acest trimestru sunt cu 36% mai mari decât cele înregistrate în perioada echivalentă din 2011.

Motorola continuă să funcționeze ca o afacere separată și înregistrează venituri de 1.51 miliarde de dolari. Pierderile Motorola sunt de 353 de milioane de dolari însă Google are la îndemână 48 de miliarde de dolari la care poate apela oricând pentru a refinanța compania.

Principala sursă de venituri pentru Google este sistemul de publicitate online unde fiecare click aduce o mică sumă companiei. Cent cu cent, Google adună banii de la fiecare utilizator iar rezultatul final constă într-o sumă cu nouă zero-uri.

Google Nexus 4

Google Nexus 4


Google s-a implicat și în lumea hardware, modelele Nexus (foto) și cele Motorola completând piața cu sisteme Android gata să afișeze reclamele companiei.

To Top

Citește articolul precedent:
TX1 Quasar
Allview TX1 Quasar pe filiera românească

Allview a reușit să-și creeze cu rapiditate un portofoliu variat de tablete, modelele companiei fiind importate din China sub brandul...

Închide