stiri

Google comentează verdictul procesului Apple vs Samsung

Google Sign

Samsung va trebui să plătească 1,049 miliarde de dolari daune către Apple în urma deciziei anunțate de juriu vineri, iar Google a formulat o declarație oficială prin care se detașează de acest conflict. Patentele pe care Samsung le-a încălcat nu vizează sistemul de operare Android, iar Google aduce în discuție și validitatea câtorva patente despre care spune că sunt re-examinate de US Patent Office.

Google Sign

Google a declarat anterior că nu este un fan al patentelor software și că ele inhibă evoluția tehnologiei. Compania susține că dinamica pieței de telefoane mobile inteligente se bazează pe îmbunătățirea ideilor vechi.

Curtea va revizui atât încălcarea cât și validitatea patentelor pretinse. Majoritatea acestora nu au legătură cu sistemul de operare Android, iar multe dintre ele sunt re-examinate de US Patent Office. Industria de mobile se mișcă foarte rapid și toți jucătorii – chiar și cei nou veniți – construiesc lucruri noi pe baza idelor care există de zeci de ani. Noi lucrăm alături de partenerii noștri pentru a oferi consumatorilor produse inovative și accesibile ca preț și nu vrem să fim limitați de nimic în acest demers.

[Sursa: The Verge]

Google comentează verdictul procesului Apple vs Samsung, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds Space
Cel mai mare concurs Angry Birds din România

Angry Birds are fani serioși în România. Samsung anunţă lansarea celui mai mare concurs de Angry Birds din țara noastră....

Închide