stiri

HP trece pe Android

HP Slate 7

Dacă Steve Jobs era un vizionar ce putea să înțeleagă piața mai bine ca oricine altcineva, la capătul opus se află află managerii HP care au înregistrat eșec după eșec. Recent, Hewlett-Packard pare să se fi trezit din visare și lansează o serie de tablete cu Android. HP anunță Slate 7, o tabletă entry-level cu un preț de 170 de dolari.

Slate 7 cu ecran de 7 inci

HP Slate 7 beneficiază de un ecran cu diagonala de 7 inci și diagonală de 1024 x 600 pixeli. În spatele acestuia găsiți un procesor ARM Cortex-A9 dual-core la 1.6GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB memorie flash. Tableta integrează module Bluetooth și Wi-Fi 802.11 b/g/n precum și două camere video cu rezoluție de 3MP, respectiv VGA.

Tableta HP Slate 7 va concura cu Nexus 7 de la Google, ce este cu 30 de dolari mai scumpă dar și ceva mai bine dotată. În partea de jos vom găsi modele entry-level care oferă mai puține opțiuni dar care sunt mai ieftine decât Slate 7 cum ar fi Acer Iconia A71. Reintrarea HP pe piață nu poate să aducă decât bucurie fanilor acestei mărci ce a pierdut startul pe piața mobile.

HP Slate 7

HP Slate 7

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note 8.0
Samsung anunță GALAXY Note 8.0

Samsung anunță o nouă tabletă din seria Galaxy cu diagonala de 8 inci venită parcă să concureze iPad Mini. Tableta...

Închide