jocuri

Jumping Electron îți aduce universul vintage pe telefon

Jumping Electron

După ce zilele trecute îi lăudam pe timișoreni pentru jocurile publicate de LASTING Software, astăzi a venit rândul clujenilor să ne prezinte un joc pentru Android deosebit de interesant.

Dezvoltat de echipa de jocuri a firmei Finmouse, cu sediul în Cluj-Napoca, primul joc al seriei Jumping Electron, Electronic Age, reînvie pe smartphone-uri aparatura electronică a perioadei interbelice, mijlocul secolului XX. Gameplay-ul se bazează pe ghidarea unui Electron pe pista aflată în interiorul aparatelor electronice, ocolirea obstacolelor și păstrarea nivelului de energie, pentru a atinge ținta finală și a pune în funcțiune aparatura electronică.

Sub sloganul Arcade meets Electronic Age, transformatoare, diode, lămpi și radiatoare devin obstacle pe o pistă în interiorul unui Radio și al unui Tonomat. Pista va continua cu alte 40 de nivele în interiorul unui Tv și a unei Centrale Telefonice.
Grafica jocului este controlată cu ajutorul senzorilor de mișcare ai telefonului mobil și prin atingerea ecranului capacitiv.

Jocul Jumping Electron este gratuit și poate fi descărcat din Google Play.

Jumping Electron

To Top

Citește articolul precedent:
Bitdefender Anti-Theft taie pofta hoților

Telefonul mobil s-a schimbat radical în ultimii ani iar protecția lui este mult mai importantă acum decât în trecut. Bitdefender...

Închide