Koobe și Qualcomm au anunțat lansarea unei tablete cu display mirasol

| |

Unul dintre cei mai mari producători de dispozitive de tip e-reader din China, Koobe, a anunțat alături de Qualcomm lansarea noii variante de e-reader Jin Yong. Acest gadget va veni echipat cu ecranul color de tip mirasol de 5.7 inci, cu un procesor Snapdragon de 1GHz şi cu o variantă customizată a sistemului de operare Android 2.3.

Koobe Qualcomme Jin Yong e-reader

e-Reader-ul își ia numele de la romancierul modernist chinez, dar ce este cu adevărat interesant la noua versiune a lui Jin Yong este că producătorii promit o baterie care rezistă câteva săptămâni dacă dispozitivul este folosit ponderat, și anume aproximativ jumătate de oră pe zi.

Următoarea generație de Jon Yong Reader demonsterază dorința generală tot mai mare ca dispozitivele e-reader să poată reda o varietate de culori și conținut interactiv chiar și în lumina zilei.

Clarence Chui, vice-președinte  și director general la Qualcomm  MEMS Technologies, Inc.

Așteptăm cu nerăbdare ca un device cu ecran mirasol să fie lansat și în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!