stiri

LG Bello II va avea cameră selfie de 5MP

LG Bello II

LG a anunțat în mod oficial succesorul modelului Bello, lansat anul trecut. Bello II va fi disponibil în India și America Latină, urmate de Europa și țările „independente” din Commonwealth.

Asemeni telefonului ASUS Selfie, LG Bello II va fi echipat cu o cameră foto cu funcții dedicate pentru fotografii de tip selfie. În schimb, LG Bello II nu va fi atât de performant precum modelul taiwanez și se va baza pe segmentul mainstream, cel mai numeros, de altfel.

LG Bello II beneficiază de un procesor quad-core la 1.3GHz și afișează un ecran cu diagonala de 5 inci și rezoluția FWVGA (854 x 480).

Memoria RAM de 1GB și cea flash de 8GB completează lista de specificații. Bello II are două camere foto. Cea principală va avea o rezoluție de 8 megapixeli în timp ce camera frontală, dedicată fotografiilor selfie, va avea 5 megapixeli. Pe anumite piețe, precum Brazilia, Chile, India și Mexic, LG Bello II va fi promovat sub numele de LG Prime II.

LG Bello II

LG Bello II

To Top

Citește articolul precedent:
Un nou succes pentru compania românească MavenHut

Românii nu doar programatori angajați la companii multinaționale ci sunt și antreprenori de succes în industria IT. MavenHut, compania 100%...

Închide