LG Optimus One cu Froyo la Vodafone România de la 9 Euro

Telefonul mobil LG OPTIMUS ONE cu Google Froyo

Telefonul mobil LG OPTIMUS ONE cu Google FroyoLG Optimus One adevenit deja un telefon popular. Dovadă că e în stoc și la noi pe piață. Vodafone îl oferă cu 9 Euro la un abonament Vodafone Complet 800 Internet pe mobil Plus pe 2 ani. Terminalul cu FroYo include o sumedenie de aplicații precum Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper şi Google Maps. Programele preferate adiționale pot fi instalate în memoria cardului Micro-SD, așadar utilizatorii nu mai sunt limitați de capacitatea de stocare internă (174MB în cazul de față).

Utilizatorii vor putea socializa cu ușurință în cadrul rețelelor Facebook și Twitter, iar browserul Chrome este gata pentru navigarea online. Telefonul pune pe locul One dotările privind conectivitatea: suport Wi-Fi standard g, GPRS Clasa 10 și HSDPA (7.2 Mbps). LG Optimus One permite realizarea unui Hotspot WiFi mobil permițând conectarea a până la 5 dispozitive. Bateria de 1500mAh a lui Optimus One îi permite o autonomie de până la 250 de minute în vorbire și de până la 350 de ore în modul standby.

LG Optimus One are în dotarea standard un Micro-SD de 2GB, cablu de date și căști. Alte dotări bune de salutat:

  • Cameră foto 3MP (2048×1536) cu AF
  • Radio FM
  • Bluetooth 2.1
  • Navigare A-GPS

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire HD
HTC Desire HD cu Android in oferta Cosmote

Telefoanele dotate cu sistemul de operare Android sunt iubite nu numai de publicul larg ci și de operatorii de telefonie...

Închide