stiri

Meebo se alătură echipei Google+ cu brațele deschise

Google cumpara Meebo

Zvonurile de luna trecută stârnite de All Things D au fost confirmate – Google este gata să achiziționeze Meebo pentru a lucra la rețeaua de socializare Google+.

Suntem încântați să anunțăm că Meebo a întocmit o înțelegere pentru a fi achiziționat de Google! Vreme de șapte ani, am ajutat editorii să găsească relații mai profunde cu utilizatorii lor și să-ți facă website-urile mai sociale și mai antenante. Alături de Google, suntem foarte entuziasmați să ne suflecăm mânecile și să ne apucăm să muncim la modalitări mai mari și mai bune pentru a ajuta atât utilizatori cât și deținătorii de website-uri.

Ne-am distrat foarte mult dezvoltând Meebo până acum și suntem foarte entuziasmați să incepem următoarea etapă a călătoriei noastre.

Meebo

Google cumpara Meebo

Google a confirmat că echipa Meebo va lucra la Google+, dar detalii despre prețul achiziției nu au fost divulgate până acum.

To Top

Citește articolul precedent:
Sticla Corning Willow
Corning prezintă sticla flexibilă Willow

Corning Incorporated a anunțat sticla Willow, obținută în urma unor procese chimice complexe. Noua varietate de sticlă este flexibilă și...

Închide