stiri

Microsoft oferă posibilitatea de a rula aplicații telefonului Android pe computer

Link to Windows

Microsoft a anunțat astăzi lansarea Windows 10 Insider Preview Build 20185 pentru Windows Insiders din Dev Channel. Acest nou update vine cu îmbunătățiri pentru setările DNS, noi politici de suport ADMX și o aplicație actualizată pentru telefoane, care vă permite să accesați aplicațiile telefonului Android direct de pe calculator.

Integrarea aplicație Link to Windows pe anumite modele Samsung oferă accesarea instantanee a aplicațiilor de pe telefon și configurarea lor. Monitorul calculatorului oferă un spațiu mult mai generos, care facilitează lucrul cu aplicațiile Android de pe telefon. Puteți să fixați în mod convenabil aplicațiile mobile preferate în bara de activități sau în meniul Start de pe computer pentru accesul rapid și ușor. Așadar, indiferent dacă trebuie să răspundeți rapid la o conversație, să răspundeți la postările de pe rețelele sociale sau să comandați mâncare, o puteți face rapid folosind tastatura, mouse-ul și ecranul al computerului, alături de celelalte aplicații pentru PC.

Un viitor update pentru utilizatorii de Samsung Galaxy Note 20 va oferi posibilitatea de rula numeroase aplicații în mod simultan. Aplicațiile se vor lansa în ferestre separate care vă vor permite să interacționați cu mai multe ferestre în același timp. Așadar, fie că lucrați la un document sau urmăriți discuțiile online sau pur și simplu rămâneți conectat cu familia și prietenii, totul este accesibil într-un singur loc.

Puteți consulta aici lista cu telefoane compatibile cu noile funcții ale aplicației Link to Windows.

To Top

Citește articolul precedent:
ROG Phone 3
Telefonul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

Noul telefon de gaming ASUS ROG Phone 3 Strix Edition (ZS661KS), prezentat recent pe plan internațional, este disponibil în stoc...

Închide