stiri

Motorola a vândut 18.7 milioane de telefoane în 2011

Motorola RAZR XT910

Industria mobile nu a simțit criza din anul 2011. După ce Apple a publicat rezultate financiare record, a venit rândul celor de la Motorola să se laude cu reușitele anului trecut.

Pentru întreg anul 2011, Motorola a vândut 18.7 milioane de telefoane și 1 milion de tablete. Ultimele trei luni au însemnat pentru Motorola comercializarea a 5.3 milioane de telefoane inteligente și a 200.000 de tablete. Pentru o simplă comparație, trebuie să vă spunem că Apple, liderul industriei, a comercializat în anul 2011 peste 40 de milioane de tablete iPad.

Unul dintre cele mai apreciate telefoane Motorola este RAZR XT910pe care am avut ocazia să-l testăm într-un amplu review.

Motorola a anunțat un venit net de 3.4 miliarde de dolari. Evoluția companiei în anul 2012 va fi influențată de Google care va oferii update-uri rapide și finanțare pentru proiectarea unor echipamente de top.
Motorola RAZR XT910

To Top

Citește articolul precedent:
Anomaly Warzone Earth HD pe Android

Unul dintre cele mai apreciate jocuri de strategie este disponibil pentru sistemul de operare Android. Anomaly Warzone Earth HD rulează...

Închide