stiri

Nokia lansează tableta T20 cu Android

Nokia T20

Compania HMD Global, ce deține marca Nokia, lansează noua tabletă Nokia T20. Tableta Nokia T20 marchează lansarea noii serii T și este echipată cu funcții noi și accesibile pe care le veți îndrăgi, inclusiv un ecran cu rezoluție 2K, trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări gratuite ale sistemului de operare Android.

Tableta are la bază o platformă Unisoc T610 proiectată de o firmă chinezească și fabricată de taiwanezii de la TSMC. La interior se află opt nuclee – două Cortex-A75 și șase Cortex-A55.

Nokia T20 vine cu Google Kids Space, un mod pentru copii, care îi ajută să exploreze aplicații, cărți și videoclipuri. Google Kids Space funcționează în paralel cu contul Google al copilului, pe care părinții îl pot gestiona prin funcția de control parental Family Link.

Bateria de 8200 mAh oferă până la 15 ore de navigare pe internet, șapte ore de apeluri tip conferință sau 10 ore de vizionare a celor mai noi filme.

Spotify le va oferi deținătorilor Nokia T20 acces la 70 de milioane de melodii și 2,9 milioane de podcast-uri. Oferind control suplimentar asupra confidențialității online, ExpressVPN va fi disponibil pe Nokia T20 cu o perioadă de probă gratuită de 30 de zile.

Preț și disponibilitate

Tableta Nokia T20 va fi disponibilă în România începând de la finalul lunii octombrie 2021, la prețul recomandat de 1099 lei, cu toate taxele incluse.

To Top

Citește articolul precedent:
OPPO Reno6 Pro 5G
OPPO lansează sistemul de operare ColorOS 12

Chinezii de la OPPO prezintă noul sistem de operare ColorOS 12 (versiunea globală), devenind unul dintre primii producători de echipamente...

Închide