Prețuri pentru Samsung Galaxy S III

| |

Astăzi se vor face primele livrări ale noului Samsung Galaxy S III. Întrebarea cât costă Galaxy S 3 a stat pe buzelor tuturor pasionaților de tehnologie. Prețurile la operatorii de telefonie mobilă și la comercianții online variază ușor în marja stabilită de producător.

Vodafone vinde telefonul la prețul de 279 euro împreună cu abonamentul Mega 25 şi Internet pe mobil 1GB pe 2 ani. Orange comercializează telefonul „inspirat de natură” cu 299 de euro însă pentru acestă sumă trebuie să plătiți lunar un abonament piperat. Primele livrări de la Orange se vor face din 1 iunie.

Samsung I9300 GALAXY S3 costă la emag.ro 2700 lei, adaosul comercial al emag fiind măricel în acest caz. Koyos.ro pune în vânzare telefonul cu 2600 lei (cu TVA inclus) și este pentru moment cea mai bună ofertă pe care o puteți găsi. Alte prețuri mai puteți găsi la evomag (2650 lei), marketonline (2640 lei), electrofun (2650 lei), etc.

Sfat Androidlive
Atunci când vă decideți să cumpărați un produs ce corespunde cerințelor dumneavostră rezervați-vă 10 minute pentru a accesa comparatoarele de prețuri. Alegeți întotdeauna cel mai mic preț și nu vă lăsați manipulați de marketing-ul agresiv.

Samsung Galaxy S III I9300

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Prețuri pentru Samsung Galaxy S III”

  1. ca bine scrieti telefonul il iau la 700 de lei insa platesc pe luna 300 pentru un abonament cu otiuni de care nu am nevoie
    imi voi lua un S3 cat de curand insa il voi folosi cu retea wifi si o optiune mica de 3G

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!