stiri

Primele imagini cu Android 4.4 KitKat

Android KitKat instagram

Primele imagini cu Android 4.4 KitKat, noua versiune a sistemului de operare de la Google, au apărut pe internet. Alegerea numelui KitKat a fost decisă în urma unor înțelegeri între Google și Nestle. Prezentarea unor terminale ce rulează deja acest sistem de operare reprezintă un semn de bun augur care ne face să credem că lansarea oficială a acestuia este tot mai apropiată.

Google a integrat în setări noi funcții pentru imprimare și pentru plățile electronice care aduc mai aproape de utilizator plata prin NFC. Tot în meniu a fost integrat și suportul Miracast, care permite transferarea imaginii de pe tabletă pe ecranul unui televizor compatibil.

Android KitKat wireless display

Android KitKat wireless display

Schimbările la nivelul interfeței grafice sunt minore însă animațiile sunt ceva mai fluide. Pe lângă aplicațiile uzuale, cu care utilizatorii de telefoane Android s-au obișnuit deja, au mai fost adăugate pe KitKat aplicațiile Drive și Keep. Prima oferă acces la documentele stocate în cloud, mai precis pe serverele Google în timp ce Keep este utilizată pentru notițe. Quickoffice rămâne editorul pentru documente word, foi de calcul și prezentări.

Android KitKat printing

Android KitKat printing

Interfața camerei foto dispune de mai multe filtre, inclusiv filtre în stilul Instagram. Aceasta permite, de asemenea, salvarea imaginilor în format PDF pentru a fi printate mai târziu.

Android KitKat print

Android KitKat print


Opțiunile pentru print oferă controlul pentru dimensiunea hârtiei, culorilor, orientării și a numărului de copii.

Android KitKat instagram

Android KitKat instagram

Android 4.4 KitKat ar putea ajunge pe piață chiar luna aceasta odată cu lansarea noului Nexus 5.

To Top

Citește articolul precedent:
Bitdefender Antivirus Free
Scareware pe Android

Escrocheriile de tip scareware au fost pentru mult timp adevărate capcane pentru utilizatorii de Windows. Astăzi, aceleași escrocherii sunt distribuite...

Închide