stiri

Qualcomm anunță rezultate financiare record

Majoritatea companiilor ce dezvoltă chipset-uri pentru industria mobile au înregistrat anul trecut rezultate financiare pozitive. Dacă NVIDIA și Texas Instruments s-au poziționat deja ca lideri ai acestui segment, alte companii se pregătesc să ocupe o cotă de piață substanțială.

Qualcomm a anunțat pentru ultimul trimestru al anului 2011, încheiat la 25 decembrie, venituri de 4.86 miliarde de dolari, cu 40% mai mult decât veniturile obținute în ultimul trimestru al anului 2010. Venitul operațional a înregistrat 1.55 miliarde de dolari iar venitul net s-a ridicat la 1.4 miliade de dolari.

Qualcomm livrat 156 de milioane de chipset-uri MSM însumând vânzări de 41.4 miliarde de dolari. Compania americană pregătește pentru acest an platforma S4 ce va fi regăsită pe anumite modele telefoane și tablete.

Qualcomm Snapdragon S4 (Krait) obține în benchmark-ul NenaMark 2 54.90 de cadre pe secundă la o rezoluție de 1024×600 pixeli, specifică tabletelor de 7 inci.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3 nu va fi lansat la MWC 2012

Foarte multă lume aștepta ca Samsung Galaxy S3 să fie lansat cu ocazia Mobile World Congress care va avea loc în Barcelona...

Închide