Qualcomm va oferi performanță pe telefoanele ieftine

| |

Qualcomm a prezentat două chipset-uri performante pentru telefoanele entry-level. Snapdragon S4 MSM8225Q și MSM8625Q vor fi oferite cu patru și două nuclee și vor avea suport pentru ecranele mai mari și pentru clipurile video HD. Primele exemplare vor fi disponibile spre sfârșitul acestui an iar primele telefoane motorizate de aceste chip-uri vor intra pe piață în 2013.

Variantele quad-core vor suporta memorii LPDDR2, crescând lățimea de bandă pentru codarea și decodarea filmelor la rezoluție 720p. Ambele procesoare au suport pentru dual-SIM, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și FM, utilizând arhitectura Atheros AR6005 și WCN2243.

Pe lângă acestea, Qualcomm a anunțat, de asemenea, Snapdragon S4 Plus MSM8930 ce oferă suport complet pentru rețelele de telefonie chinezești cu UMTS, CDMA și TD-SCDMA.

Qualcomm

Qualcomm va oferi performanță pe telefoanele ieftine, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!