telefoane

Review ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

Performanțe

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) are performanțe mai bune decât ne-am fi așteptat de la un telefon inteligent din gama entry-level. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 430 își arată și de această dată calitățile sale pentru care a fost preluată de cei mai importanți producători din lume.

Ecranul IPS tactil, cu diagonala de 5,5 inci, are un contrast bun și culori bogate, rezoluția de 720 x 1280 pixeli rămânând o simplă specificație. Imaginile sunt clar conturate, iar luminozitate mare permite citirea textului chiar și în condiții de soare puternic.

Când vine vorba de rularea unor teste sintetice, cu o coplexitate ridicată, ZenFone 4 Max nu mai stă atât de grozav. Telefonul obține numai 568 de puncte în testul Sling Shot din din 3D Mark și 9488 în Ice storm Unlimited. Chiar dacă aceste rezultate nu par atât de bune comparativ cu noile telefoane lansate anul acesta, ZenFone 4 Max bate modelele mai vechi apărute în anii trecuți, unele dintre ele fiind încă disponibile pe piață.

Rezultate ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

 

ASUS ZenFone 4 Max are posibilitatea de a realiza fotografii bune, însă are nevoie de unele ajustări. ASUS a încercat să poziționeze telefoanele sale pe mai multe categorii de preț, drept urmare, un model cu preț accesibil, așa cum este ZenFone 4 Max, nu dispune de toate modurile și funcțiile de fotografiere pe care le puteți găsi astăzi pe Zenfone 4.

Cele două camere foto alăturate de pe spate funcționează complet automat, utilizatorul putând doar să intuiască ce cameră este folosită și în ce mod. Camerele sunt stabilitate electronic, pot înregistra clipuri video la rezoluție 1080p cu 30 de cadre pe secundă și permit fotografierea în timpul filmării.

Camerele principale oferă moduri de fotografiere precum: Auto (cu funcții pentru lumina slabă și HDR), Înfrumusețare, Pro, Super Rezoluție (52 megapixeli), Animații GIF, Panorama,Time Lapse (cu funcție de economisire a energie), plus alte 9 filtre diverse.

Fotografii realizate cu ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

În partea frontală, amatorii de fotografii selfie vor găsi o cameră cu rezoluția de 8 megapixeli, cu un câmp de 85 de grade și un bliț cu lumină caldă. Camera frontală PixelMaster oferă moduri de fotografiere precum: PixelMaster, Auto (cu funcții HDR), Panorama Selfie și Animații GIF.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Review ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Pagini: 1 2 3 4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Concurs: Animalul tău de companie este Zen?!
Concurs: Animalul tău de companie este Zen?!

ASUS România a dat startul unui nou concurs cu premii dorite de orice fan al tehnologii. ASUS a pregătit trei...

Închide