telefoane

Review ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

Software, telefonul, bateria, adaptorul și accesoriile

Din păcate, pentru acest telefon, ASUS nu a implementat un conector USB 3.0 Type C, preferând să meargă pe același conector microUSB 2.0. Diferențele dintre cele două tipuri de conectori țin nu numai de viteza de transfer a datelor ci și de durabilitatea pinilor și a puterii oferite de adaptor. În schimb, în pachet vom găsi un adaptor între microUSB și USB 2.0 cu ajutorul căruia putem conecta direct la telefon diverse periferice.

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) - sertar SIM

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) – sertar SIM

ASUS este o companie care oferă frecvent update-uri de software. Din primul moment în care am deschis telefonul și l-am conectat la internet am primit o serie de update-uri ale sistemului de operare.

Adaptorul pentru reîncărcarea bateriei acceptă tensiuni de intrare cuprinse între 110 și 240 de volți și oferă curent continuu la tensiunea de 5 volți și intensitatea de 2A. Din câte se pare, adaptoarele de 10W (teoretici) au devenit un standard pentru telefoanele ASUS.

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) – Adaptor

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) oferă un set de tehnologii pentru controlul alimentării și mentenanța bateriei de 5000mAh. Sistemul permite atât încărcare, cât și descărcarea rapidă a bateriei, Max având posibilitatea să devină o baterie externă pentru alte dispozitive mobile. Bateria se poate reîncărca și descărca de la 100% la 0% de până la 500 de ori, durata de viață a acesteia crescând foarte mult, dat fiind că autonomia într-un regim normal de lucru se poate întinde pe câteva zile.

Modul de supereconomisire a energie ajută utilizatorul să mărească și mai mult autonomia generală a telefonului. Acesta poate fi administrat și activat cu ajutorul unei aplicații dedicate bateriei, astfel, utilizatorul poate activa modul supereconomise pe timp de noapte sau atunci când bateria scade sub 10%.

Când vine vorba despre accesorii, ASUS este întodeauna foarte darnic. Telefonul este însoțit în pachet de un set de căști intraauriculare cu microfon, cablu microUSB, cablu OTG, ac de evacuare SIM, adaptorul de alimentare, iar unele pachet pot primi chiar și o husă de protecție din silicon.

Accesorii în pachet

  • Casti ASUS cu Microfon (opționale)
  • Cablu micro-USB
  • Cablu OTG
  • Ac de Evacuare SIM
  • Adaptor de Alimentare USB
  • Documentatie (Ghid de Utilizare, Carte Garanție)
  • Carcasa de Protectie Transparenta (opționala)

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Review ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Pagini: 1 2 3 4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Concurs: Animalul tău de companie este Zen?!
Concurs: Animalul tău de companie este Zen?!

ASUS România a dat startul unui nou concurs cu premii dorite de orice fan al tehnologii. ASUS a pregătit trei...

Închide