telefoane

ASUS ZenFone 4 Selfie

ASUS Zenfone 4 Selfie

Software, aplicații, accesorii și baterie

ASUS ZenFone 4 Selfie rulează sistemul de operare Android N peste care este instalată noua interfață  ASUS ZenUI 4.0. ASUS oferă de la bun început o serie de aplicație pe care unii dintre voi le-ați putea considera utile, cum ar fi File Manager sau Weather. Aceste aplicații pot fi activate sau dezactivate în funcție de cerințele fiecăruia. Bineînțeles, magazinul de aplicații Google Play poate fi accesat oricând pentru instalarea altor aplicații software. Noi am pus pe telefon Waze pentru navigație GPS, jocul Asphalt 8, precum și alte aplicații mai puțin relevante.

ASUS oferă utilizatorilor un cablu USB type C reversibil, căști intraurale și un încărcător tip de 5V și 2A, cu o putere de 10W, ce poate fi folosit și la încărcarea altor dispozitive, inclusiv a tabletelor. Adaptorul de alimentare acceptă tensiuni de intrare cuprinse între 100 și 240 de Volți.

Bateria telefonului este internă, nu poate fi înlocuită de utilizatorul obișnuit și are o capacitate de 3000mAh, suficientă pentru a acoperi cu succes o zi lungă de utilizare.

ASUS Zenfone 4 Selfie - Accesorii

ASUS Zenfone 4 Selfie – Accesorii

Accesorii în pachet:

  • Casti ASUS cu Microfon
  • Cablu microUSB
  • Ac de Evacuare SIM
  • Adaptor de Alimentare microUSB
  • Documentație (Ghid de Utilizare, Carte Garanție)

 

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top