telefoane

ASUS ZenFone 4 Selfie

ASUS Zenfone 4 Selfie

Telefonul

ASUS ZenFone 4 Selfie beneficiază de aceeași interfață de telefonie ca orice alt telefon al acestei serii. Așa după cum am văzut și în reviewul modelului principal, ASUS ZenFone 4 ZE554KL, interfața este aerisită, elementele grafice sunt reduse la minimum pentru a nu încărca inutil tastatura virtuală, iar funcțiile suplimentare, accesate cu o frecvență mai redusă, pot fi activate dintr-un meniu secundar.

 

Interfata telefon ASUS Zenfone 4 Selfie

Interfata telefon ASUS Zenfone 4 Selfie

Telefonul oferă un sertar lateral cu trei sloturi. Două sunt pentru SIM-uri, iar un al treilea pentru cardul microSD cu ajutorul căruia poate fi extins spațiul de stocare.

Slotul 1 acceptă carduri Nano SIM pentru rețelele 2G/3G/4G. Pe cel de al doilea slot se pot monta, la fel ca pe primul, carduri Nano SIM pentru rețelele 2G/3G/4G. Pentru ambele carduri SIM sunt acceptate rețele 3G WCDMA / 4G LTE însă nu în același timp, ci pe rând.

Slotul trei din sertar suportă carduri microSD cu capacitatea de până la 2TB, cu alte cuvinte problema spațiului de stocare este rezolvată pentru orice fel de utilizator.

Interfata telefon ASUS Zenfone 4 Selfie

Interfata telefon ASUS Zenfone 4 Selfie

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top