telefoane

Samsung Galaxy Nexus (review)

Camerele video

Asemeni oricărui alt terminal de top, Samsung Galaxy Nexus dispune de două camere video, amplasate pe ambele fețe ale telefonului. Camera principală are o rezoluție de 5 megapixeli (2592×1936 pixeli), focalizează automat subiecții și este asistată de un bliț cu LED. Focalizarea poate fi realizată și manual prin atingerea suprafeței ecranului. Funcția de recunoaștere vizuală este folosită pentru deblocarea telefonului, performanțele camerei frontale fiind foarte importante în acest caz.

Cameră frontală are o rezoluție de 1.3 megapixeli și poate capta clipuri 720p cu 30 de cadre pe secundă. Apelurile video efectuate prin rețeaua Wi-Fi pot aduce economii serioase mai ales dacă obișnuiți să purtați convorbiri cu cei dragi aflați peste hotare. Android 4.0 Ice Cream Sandwich aduce un set de reglaje așteptate de fanii sistemului de operare Google. Utilizatorii pot efectua zoom în timpul filmării, butoanele fiind ușor accesibile pe ecranul de 4.65 inci. Există, de asemenea, opțiuni pentru balansul de alb dar și pentru crearea unor efecte video. Cei care nu au cunoștințe în arta fotografică pot alege un mod de fotografiere fără a mai regla variabile precum timpul de expunere sau balansul de alb.

Software-ul care administrează camera video principală permite efectuarea unor imagini panoramice, utilizatorul fiind ghidat în acest proces de înlănțuire a imaginilor.

Fotografii realizate cu Samsung Galaxy Nexus.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top