telefoane

Samsung Galaxy Nexus (review)

Software și aplicații

Samsung Galaxy Nexus este primul telefon din lume ce are instalat nativ noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Noul sistem de operare reprezintă un pas major pentru Google, multe elemente supărătoare în versiunile precedente fiind modificate în sens pozitiv. Recunoașterea facială Face Unlock, secțiunile pentru controlul datelor, posibilitatea de a închide aplicațiile din background care utilizează transmisia de date și editorul foto încorporat sunt doar câteva caracteristici demne de menționat.

Utilizatorul poate transmite date către un aparat compatibil prin Bluetooth dar și prin Android Beam ce folosește modulul NFC (Near Field Communication). Tot cu ajutorul modului NFC pot fi efectuate plăți la comercianți, direct cu telefonul mobil.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich oferă pachetul de aplicații Google (Maps, Google+, Earth, Gmail, etc.) însă pricipala atracție este reprezentată sutele de mii de aplicații prezente pe Android Market. Samsung Galaxy Nexus poate rula aproape orice aplicație din Android Market, ecranul de 4.65 inci cu densitate mare fiind o plăcere pentru ochii utilizatorului.

O aplicație pe care o puteți instala pe un număr redus de telefoane este cea pentru măsurarea presiunii atmosferice. Aplicația preia datele de la senzorul barometric încorporat și afișează presiunea atmosferică în milimetri coloană de mercur.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top