stiri

Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 5

Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 5

Lansarea noului iPhone 5 a ținut cu sufletul la gură fanii mărcii dar și concurența care se aștepta la un contra-atac puternic. Din păcate pentru fanii Apple, noul iPhone 5 nu are cu ce să impresioneze.

Telefonului îi lipsește modulul NFC pentru plăți electronice, camera foto este tot de 8 megapixeli, nu are port microUSB, nu are slot pentru carduri microSD (și probabil nu va avea niciodată). Toate aceste minusuri dezamăgesc chiar și pe cei mai înfocați evangheliști ce propovăduiesc supremația Apple.

Telefonul nu este nici cel mai subțire și nici cel mai ușor. Pe piață există telefoane inteligente mult mai puternice decât noul iPhone, iar la momentul în care telefonul Apple va fi în magazine firme precum Samsung, LG sau Sony vor face probabil noi pași în față.

Una dintre tehnologiile mult așteptate era încărcarea wireless însă nici aceasta nu este disponibilă. Încărcarea wireless va fi disponibilă în baruri și restaurante, acolo unde clienții își vor putea lăsa telefonul pe masă și acesta se va încărca prin inducție electromagnetică.

În tabelul de mai jos vedem o comparație între Samsung Galaxy S III și Apple iPhone 5. Apple nu pune la dispoziție toate specificații și nu dorește să intre într-un joc al capacităților și performanțelor din motive lesne de înțeles.

Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 5

Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 5

To Top

Citește articolul precedent:
ebay
eBay pentru Android a ajuns la versiunea 2.0

Aplicația oficială pentru eBay a ajuns la versiunea 2.0, aducând cu această ocazie o redesenare a interfeței grafice. Utilizatorii vor...

Închide