Samsung ne pregătește ceva special

| |

După ce un bloger român a trimis directorii Samsung în ședință, prezentând telefonul Galaxy Nexus înainte de data stabilită, coreenii suflă acum și în iaurt. Produsele ce vor fi prezentate în data de 3 mai, în cadrul evenimentului programat să se desfășoare la Londra, sunt învăluite într-un mister total.

În momentul de față știm doar că vor fi prezentate două produse. Primul și cel mai important este noul Samsung Galaxy S III. Al doilea produs ar putea fi Galaxy Tab 2 10.1, o tabletă cu procesor quad-core ce va concura cu noul iPad de la Apple. Bursa zvonurilor mai vorbește despre un alt produs sau serviciu ce va oferi stocare în cloud.

Toate aceste „mistere” precum și informațiile tehnice și prețurile le vom afla în data de 3 mai 2012. Evenimentul va fi transmis live, Samsung creând și o aplicație disponibilă în Google Play.

Samsung Countdown

Samsung Countdown, www.tgeltaayehxnx.com, 23 aprilie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!