stiri

Samsung pune preț pe studenții de la Politehnică

Samsung Innovation Lab 4

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în parteneriat cu Samsung Electronics România lansează proiectul Innovation Lab, prin care studenţii vor putea beneficia de un laborator complet echipat pentru cursanții Universității Politehnice din București, precum şi de posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile practice prin intermediul tehnologiei Samsung.

Proiectul le oferă studenților în anul II de masterat posibilitatea de a studia cursul opțional „Programarea device-urilor mobile și tehnologia Samsung” într-un laborator dotat cu 10 tablete, 5 single-units, un e-board și un laptop. Totodată, partea practică aferentă acestui curs se va desfăşura în semestrul II în cadrul service-ului Samsung Plaza, iar 5 dintre studenţii care vor efectua acest curs vor avea şansa să participe la un intership pe perioada verii, cu posibilitate ulterioară de angajare.

Din această colaborare ambele părți au de câștigat. Samsung beneficiază de o promovare într-un mediu format din viitori ingineri iar Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației oferă studenților ore de practică și acces la cele mai noi arhitecturi ARM.

Samsung Innovation Lab

Samsung Innovation Lab

To Top

Citește articolul precedent:
LG G Pro Lite Dual
LG G Pro Lite Dual un telefon mare la preț redus

Telefoanele de ultimă generație, cu ecrane mari, au de regulă prețuri pe măsura performanțelor. Modelele Samsung sunt poate cele mai...

Închide