jocuri

SHADOWGUN optimizat pentru Tegra 3

SHADOWGUN

NVIDIA a construit Tegra 3, un chipset cu patru nuclee optimizat pentru grafică avansată. Din păcate, la momentul actual există o singură tabletă construită pe baza acestui chip, ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 și mult prea puține jocuri optimizate.

Unul dintre jocurile care utilizează așa cum trebuie cele patru nuclee de procesare Tegra 3 este disponibil acum pe Android Market. Shadowgun oferă o grafică detaliată comparabilă cu cea pe care o puteți găsi pe consolele specializate iar combinația dintre ecranele cu densitate ridicată și culorile vii cresc gradul de realism al jocului.

Mișcarea apei, efectele fizice, particulele, shader-ele și texturile dinamice sunt posibile datorită capacității mari de prelucrare a datelor oferite de cele patru nuclee.

Acțiunea din Shadowgun se desfășoară în anul 2350 într-o societate coruptă, dominată de corporații intergalactice, unde mercenarii se mișcă în voie. Personajul principal din Shadowgun, John Slade, este unul dintre cel mai cunoscuți vânători iar misiunea sa una nobilă: să-l distrugă pe geniul malefic, Dr. Edgar Simon. În drumul său către fortăreața doctorului Edgar Simon, John Slade va trebui să înfrunte armate întregi de mutanți, cyborgi, drone și umanoizi modificați genetic. Inamicii din joc au un sistem abansat de coordonare fiind capabili să se adăpostească atunci când sunt în pericol și să lucreze în echipă dacă este necesar.

Până la apariția pe rafturile magazinelor de la noi a tabletelor cu chipset NVIDIA Tegra 3 aveți suficient timp să reflectați dacă Shadowgun își merită banii. Jocul poate fi descărcat din Android Market contra sumei de 17.18 lei.

SHADOWGUN
SHADOWGUN

SHADOWGUN optimizat pentru Tegra 3, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
WD TV Remote - screen Android
Cum să controlezi playerele Western Digital de pe telefonul mobil

Cu aplicația gratuită WD TV Remote, telefonalele mobile cu Android devin telecomenzi WiFi pentru playerele Western Digital, de la a...

Închide