stiri

Stand ASUS pentru încărcarea wireless a tabletei Nexus 7

ASUS PW100 Wireless Charging

Noua tabletă ASUS Google Nexus 7 (2013) oferă posibilitatea de încărcare wireless. Tableta integrează un sistem care permite transmiterea energiei electrice prin unde electromagnetice așa cum se întâmplă în cazul unui transformator de curent electric. În acest caz bobina primară se află pe stand iar cea secundară în tabletă. Față de un transformator obișnuit (220V, 50Hz) standardul Qi utilizat de ASUS folosește alți parametri.

Wireless Power Consortium a stabilit pentru standardul Qi o frecvență cuprinsă între 110 și 205 kHz pentru low-power Qi (până în 5W) și o plajă de frecvențe de 80-300 kHz pentru cele de putere medie. Sistemul funcționează atâta timp cât ântre tabletă și stand este menținută o distanță ce nu depășește 40mm.

ASUS PW100 Wireless Charging

ASUS PW100 Wireless Charging

Utilizatorul nu trebuie să-și bată capul cu acești parametri. Tot ce trebuie să facă e să așeze tableta în stand. Standul ASUS PW100 integrează un LED indicator și un conector HDMI.

Stand ASUS PW100 Wireless Charging

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Ericsson Xperia Neo
200 de milioane de abonamente LTE la sfârșitul anului 2013

Rețeaua globală de comunicații de mare viteză se extinde într-un ritm foarte rapid. Ericsson a actualizat raportul său anual de...

Închide