Stand ASUS pentru încărcarea wireless a tabletei Nexus 7

| |

Noua tabletă ASUS Google Nexus 7 (2013) oferă posibilitatea de încărcare wireless. Tableta integrează un sistem care permite transmiterea energiei electrice prin unde electromagnetice așa cum se întâmplă în cazul unui transformator de curent electric. În acest caz bobina primară se află pe stand iar cea secundară în tabletă. Față de un transformator obișnuit (220V, 50Hz) standardul Qi utilizat de ASUS folosește alți parametri.

Wireless Power Consortium a stabilit pentru standardul Qi o frecvență cuprinsă între 110 și 205 kHz pentru low-power Qi (până în 5W) și o plajă de frecvențe de 80-300 kHz pentru cele de putere medie. Sistemul funcționează atâta timp cât ântre tabletă și stand este menținută o distanță ce nu depășește 40mm.

ASUS PW100 Wireless Charging

ASUS PW100 Wireless Charging

Utilizatorul nu trebuie să-și bată capul cu acești parametri. Tot ce trebuie să facă e să așeze tableta în stand. Standul ASUS PW100 integrează un LED indicator și un conector HDMI.

Stand ASUS PW100 Wireless Charging

Stand ASUS pentru încărcarea wireless a tabletei Nexus 7, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!