stiri

Tabletele AllDro 3 Speed DUO vor veni cu Jelly Bean

Allview AllDro 3

Românii de la Allview vor aduce tabletele AllDro 3 Speed DUO împreună cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Allview importă tabletele din China sub brandul propriu, contribuția companiei românești fiind minimă la aceaste produse. Cel mai probabil chinezii distribuie tabletele cu noul sistem de operare, iar Allview le acceptă ca atare.

Noul sistem de operare aduce numeroase beneficii pentru utilizatori, iar compania noastră ține pasul cu noutățile tehnologice. De aceea, Android 4.1 Jelly Bean va fi disponibil pe noul lot de tablete AllDro 3 Speed DUO, cu display capacitiv de tip IPS și processor Cortex A9 Dual-Core, la 1,5 GHz, pentru o experiență de utilizare superioară”, a spus Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Discutăm despre o tabletă care oferă, la acelaşi preţ iniţial la care a fost lansat pe piaţă cel mai vândut model de tablete din România – Speed, cei mai mulţi DPI şi un display ce profită de avantajele tehnologiei IPS. Utilizatorii se vor putea bucura de un unghi de vizibilitate de aproape 180 de grade, faţă de 80 de grade în cazul Alldro Speed, la acelaşi preţ iniţial”, a mai adăugat Lucian Peticilă.

Noul sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean nu mai oferă suport pentru Flash dar vine cu o serie de caracteristici inteligente. Jelly Bean permite actualizarea inteligentă a aplicațiilor, astfel încât descarcă exclusiv porțiunile modificate prezente în actualizarile software, în locul întregului program.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
nook hd
Barnes and Noble oferă două tablete atractive

Barnes and Noble a fost una dintre companiile care ne-a arătat că un produs performant nu trebuie să fie exagerat...

Închide