Tabletele Evolio trec la ICS

| |

Televoice, compania lui Liviu Nistoran, face trecea la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta Evotab2 este livrată împreună cu cel mai recent sistem de operare de la Google.


“În România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piață de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în fața sistemelor concurente. Toți posesorii de tablete Evolio se pot bucura acum de beneficiile celui mai nou sistem Android, ICS, la care pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare
”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tabletele Neura Wi-Fi și Neura 3G vor primi, de asemenea, upgrade-ul la ICS, utilizatorii acestora bucurându-se de noile funcționalități înaintea celor ce au optat pentru modelele scumpe ale unor producători celebri.

Upgrade-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich este oferit gratuit și poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

Evotab2

Evolio Evotab2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!