stiri

Tabletele Evolio trec la ICS

Evotab2

Televoice, compania lui Liviu Nistoran, face trecea la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta Evotab2 este livrată împreună cu cel mai recent sistem de operare de la Google.


“În România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piață de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în fața sistemelor concurente. Toți posesorii de tablete Evolio se pot bucura acum de beneficiile celui mai nou sistem Android, ICS, la care pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare
”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tabletele Neura Wi-Fi și Neura 3G vor primi, de asemenea, upgrade-ul la ICS, utilizatorii acestora bucurându-se de noile funcționalități înaintea celor ce au optat pentru modelele scumpe ale unor producători celebri.

Upgrade-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich este oferit gratuit și poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

Evotab2

Evolio Evotab2

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds Heikki
Noul Angry Birds Heikki va apărea în iunie

Rovio nu se culcă pe o ureche și pregătesc un nou episod Angry Birds ce urmează să fie lansat pe...

Închide