Tastatură Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 10.1

| |

Tablete sunt echipamente foarte atrăgătoare însă introducerea unui text mai lung sau editarea unui document pot deveni extrem de greoaie dacă insistați să folosiți tastatura virtuală. Asus a venit cu modelul Transformer ce funcționează întocmai ca un netbook atunci când este conectat la tastatura comercializată separat.

Samsung are propria gamă de periferice pentru Galaxy Tab 10.1 printre care și o tastatură fizică însă acest gadget nu este pe placul tuturor. Elvețienii de la Logitech au propria soluție pentru tabletele din noua generație. Inginerii din Ţara Cantoanelor s-au gândit la o tastatură Bluetooth foarte practică, ce se poate conecta la tabletă, transformând modelul Galaxy Tab 10.1 într-un netbook.

Bineînţeles, Logitech nu se dezminte nici de această dată, produsul lor fiind sensibil mai scump decât altele similare din punct de vedere tehnic.

Tastatura Bluetooth pentru tablete costă aproximativ 100 de dolari, adică o treime din preţul unei tablete Archos G9 cu diagonala de 8 inci.

Tastatură Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 10.1, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!