stiri

Tastatură Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 10.1

Tablete sunt echipamente foarte atrăgătoare însă introducerea unui text mai lung sau editarea unui document pot deveni extrem de greoaie dacă insistați să folosiți tastatura virtuală. Asus a venit cu modelul Transformer ce funcționează întocmai ca un netbook atunci când este conectat la tastatura comercializată separat.

Samsung are propria gamă de periferice pentru Galaxy Tab 10.1 printre care și o tastatură fizică însă acest gadget nu este pe placul tuturor. Elvețienii de la Logitech au propria soluție pentru tabletele din noua generație. Inginerii din Ţara Cantoanelor s-au gândit la o tastatură Bluetooth foarte practică, ce se poate conecta la tabletă, transformând modelul Galaxy Tab 10.1 într-un netbook.

Bineînţeles, Logitech nu se dezminte nici de această dată, produsul lor fiind sensibil mai scump decât altele similare din punct de vedere tehnic.

Tastatura Bluetooth pentru tablete costă aproximativ 100 de dolari, adică o treime din preţul unei tablete Archos G9 cu diagonala de 8 inci.

Tastatură Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 10.1, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
ARCHOS 80 G9
Tabletele Archos G9 vor fi lansate pe 20 septembrie

Tabletele Archos G9 echipate cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb, prezentate publicului în luna iunie, vor fi disponibile în...

Închide