Ultimele zvonuri despre Samsung

| |

Samsung Electronics lucrează permanent la dezvoltarea unor noi telefoane și tablete, compania coreeană investind sume imense în cercetare și creație. Informațiile din birourile Samsung sunt strict păzite iar scurgerile către presă sunt rare. De cele mai multe ori companiile care lucrează cu Samsung mai oferă mici detalii despre viitoarele produse și tehnologii coreene.

Pe internet se vehiculează tot felul de informații despre viitoarele telefoane și tablete Samsung. Noi vi le aduce la cunoștință pe cele mai credibile.

Viitoarea generație Galaxy S (iar aici intră cel mai probabil Galaxy S4) este cunoscută pe plan intern drept „Project J” și este programată pentru lansare în luna aprilie 2013. Distanța între lansarea celebrului Galaxy S3 și a viitorului Galaxy S4 va fi de un an, ceea ce este destul de plauzibil. Companiile mari lansează la interval de un an, un model etalon.

O nouă variantă de buget a tabletei Galaxy Note este, de asemenea, în lucru. Tableta ar putea apărea pe piața europeană, nu ar beneficia de suport pentru S Pen iar ecranul nu va fi unul de ultimă generație.

O nouă tabletă cu diagonala de 13.3 inci, în stilul ASUS Transformer, va veni pe piață însoțită de un dock cu tastatură. Nu se știe dacă va rula sistemul de operare Android sau Windows 8.

Zvonurile acestea ar putea fi confirmate (sau infirmate) la CES 2013, primul târg IT al anului sau mai târziu la MWC, în Barcelona.

Samsung

Viitoarele telefoane Samsung vor veni cu chipseturi ARM big.little

Ultimele zvonuri despre Samsung, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!