stiri

Xiaomi va instala Android 11 pe telefoanele Mi 10 și Mi 10 Pro

Xiaom Mi 10 Pro

Xiaomi este unul dintre fabricanții de telefoane cu o dinamică extraordinară, ce a reușit să convingă publicul cu modele fiabile și performante, mai ieftine decât cele ale concurenței. Între timp, Xiaomi a început să se concentreze mai mult pe calitate și să crească cheltuielile de marketing, fapt care se observă și în prețul final al produsului.

Mi 10 și Mi 10 Pro sunt primele modele de la Xiaomi care primesc update-ul la sistemul de operare Android 11. Împreună cu o serie de funcții inteligente ale interfeței MIUI 12, noul sistem de operare aduce o serie de îmbunătățiri, în special pentru gestionarea conversațiilor și pentru un control mai bun al telefoanelor. MIUI 12 oferă o interfață fluidă, bazată pe animații și meniuri captivante, prin care detaliile devin aproape palpabile pentru utilizatori.

Celelalte modificări majore introduse prin Android 11 includ:

Conversațiile:

Cu Android 11, conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie pot fi gestionate din același loc, în bara de notificări. Noile funcții le permit utilizatorilor să răspundă la mesaje direct din secțiunea de notificări. Update-ul OS aduce și posibilitatea de a organiza conversațiile în funcție de prioritatea lor. Conversațiile marcate ca prioritare pot apărea pe ecran chiar și atunci când acesta este blocat, sau când este activată setarea “Do not Disturb”.

Mesajele pop-up:

Cu Android 11, mesajele pop-up vor pluti deasupra altor aplicații și vor putea fi accesate de utilizatori în diverse situații. Mesajele pop-up pot fi accesate pentru a intra în aplicație, sau închise atunci când nu sunt de interes pentru utilizator. Această funcție este utilă când dorești să faci mai multe lucruri în același timp, fără să ratezi mesajele importante.

Comenzile telefonului:

Telefonul se transformă într-un “portofel digital și în seif pentru parolele de acces”, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente conectate, fără a mai fi nevoie să deschidă alte aplicații.

Cu acces mai rapid și mai ușor la dispozitivele inteligente, trecerea de la un device la altul și folosirea funcțiilor Android Auto wireless devin mai simple ca niciodată. Pentru a accesa meniul “Device Controls”, utilizatorul trebuie să meargă la “Settings”, apoi la “Display”, să acceseze secțiunea “Control center & Notification shade” și să activeze opțiunea “Use new Control center”. Se vor putea adăuga aplicații în secțiunea “Smart Home” a centrului de control și astfel se pot gestiona dispozitivele conectate direct.

Mi 10 și Mi 10 Pro aduc fotografia și filmarea în prim plan, atât cu ajutorul unei configurații hardware impresionante, cât și prin caracteristicile software de top. Cu o capacitate de filmare 8K, cameră de 108MP, sunet premium și 5G, cele două modele sunt alegerea perfecta pentru utilizatorul urban și modern și pentru cei care folosesc telefonul la capacitate maximă.

To Top

Citește articolul precedent:
POCO X3 NFC
POCO X3 NFC atacă piața cu o platformă Qualcomm de gaming

POCO a lansat ultimul său telefon: POCO X3 (NFC). Noul smartphone POCO X3 este echipat cu o platformă mobilă Qualcomm...

Închide