stiri

Archos 70c disponibil pentru precomenzi in SUA

Archos 70c este disponibil pentru precomenzi în Statele Unite ale Americii. E-book readerul a fost lansat în Europa în luna decembrie a anului trecut la un preț aproximativ de 150 de euro. Echipamentul este construit în jurul unui ecran rezistiv color cu diagonala de 7 inci și rezoluția de 800×480 pixeli. Archos 70c rulează sistemul de operare Android 2.1 Eclair, o parte din aplicațiile ce pot fi găsite pe Android Market fiind simplu de instalat pe e-book reader.

Conectarea la internet se poate face printr-un modul Wi-Fi iar stocarea datelor poate fi făcută atât în memoria internă de 4GB cât și pe cardul SD opțional. Archos 70c poate fi considerat o tabletă mai ieftină și mai puțin pretențioasă, utilizatorul având posibilitatea să navigheze pe internet, să citească cărți sau să asculte muzică. Autonomia modelului este de 10 ore, suficient pentru a acoperi o zi întreagă de lucru.

Nu știu care ar fi succesul lui Archos 70c în România, dar am putut vedea lichidarea rapidă a stocului de Kindle de la emag. Serioux, Evolio și iRiver sunt alternative pentru lecturi electronice de la 500 la 900 de RON. Poți consulta lista de e-readere de aici..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3
Google Nexus S la emag

Nu a trecut prea mult timp de la prezentarea oficială și deja a ajuns în România. Google Nexus S, construit...

Închide