stiri

ASUS anunță telefonul ROG Phone 3

ROG Phone 3

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat telefonul de gaming ROG Phone 3. Smartphone-ul se află deja la a treia generație și este mai avansat și mai bun ca niciodată. Noile modele sunt echipate cu platforma mobilă Snapdragon 865 Plus, ecran AMOLED cu rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms, precum și cu o baterie imensă de 6000 mAh. Seria include flagship-ul ROG Phone 3 și ROG Phone 3 Strix Edition, un model mai ieftin, cu specificații mai pământești.

Platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus

ROG Phone 3 folosește cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu 5G și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Fiind echipat cu sistemul de răcire actualizat GameCool 3, ROG Phone 3 este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

Un ecran AMOLED de 6,59 inchi cu 144 Hz / 1 ms oferă o acuratețe a culorilor Delta-E color mai mică decât unu, pentru a asigura imaginii vii și precise, precum și o latență de 25 de milisecunde la atingere, de vârf la nivelul industriei, care permite un răspuns tactil aproape instantaneu. Ecranul de 10-biți suportă, de asemenea, conținut cu gamă dinamică înaltă HDR10+ pentru cel mai bun realism vizual.

Designul specific ROG Phone 3 reține beneficiile esențiale centrate pe gaming ale predecesoarelor sale, inclusiv portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie monstru de 6000 mAh. Intuitivul sistem AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferind gamerilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând mai ușoară decât oricând dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Gama de smartphone-uri include, de asemenea, noul și incitantul ROG Phone 3 Strix Edition, care are aceleași funcții incredibile centrate pe gaming ca și ROG Phone 3. Este motorizat de o platformă mobilă Snapdragon 865, cu un ROM UFS 3.1 de 256 GB și 8 GB de RAM LPDDR5.

Prezentare video ROG Phone 3

Butoanele virtuale actualizate AirTrigger 3 oferă controlul prin atingerea senzorilor haptici extra-preciși de pe marginile telefonului. Capabilitățile în materie de gesturi ale senzorilor laterali AirTrigger 3 au fost și mai mult extinse, incluzând gestul de glisare și posibilitatea de împărți un buton în două, oferindu-le gamerilor o experiență de nivelul celei de pe o consolă de jocuri.

Un nou senzor de mișcare adaugă încă un gest de comandă în arsenalul utilizatorilor, permițându-le să controleze acțiunea prin scuturarea dispozitivului: este o cu totul nouă modalitate de a interacționa cu dispozitivul. AirTrigger 3 le oferă gamerilor cel mai bun control disponibil pe un smartphone de gaming și duce ștacheta la cel mai înalt nivel.

Portul de încărcare USB-C amplasat pe lateral le permite utilizatorilor să încarce bateria în timpul jocului, fără a-i incomoda în vreun fel. Portul poate fi folosit, de asemenea, pentru conectarea accesoriilor precum AeroActive Cooler 3, care are un conector USB-C pass-through, un jack audio de 3,5 mm și un nou suport pe spate pentru a putea amplasa ROG Phone 3 pe un birou sau pe o masă pentru o experiență mai bună în vizualizare sau gaming.

Prețuri și disponibilitate ROG Phone 3

Seria de telefoane ROG Phone 3 va fi disponibilă în România începând din luna august 2020, prețurile pornind de la aproximativ 3999 lei cu toate taxele incluse.

Specificații principale pentru ROG Phone 3

  • Platformă mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 865 Plus la 3,1 GHz, cu procesor octa-core pe 64 de biți produs într-un proces pe 7 nm
  • Grafică Qualcomm Adreno 650
  • Ecran AMOLED pe 10-biți HDR de 6,59 inchi 19,5:9 (2.340 x 1.080) 144 Hz / 1 ms, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 6
  • Dimensiuni 171 x 78 x 9,85 mm
  • Memorie RAM până la 16 GB de RAM LPDDR5
  • Spațiu stocare până la ROM UFS 3.1 de 512 GB
  • Greutate 240 g
  • Baterie 6.000 mAh
  • Cameră principală 64 MP (camera principală Sony IMX686) + 13 MP (125° obiectiv ultrawide) + 5 MP (Macro)
To Top

Citește articolul precedent:
ROG PHONE II
ASUS ROG Phone 3: specificații, prețuri, dată de lansare

ASUS nu a dat publicității informații oficiale despre noul telefon de gaming ROG Phone 3. Singurele indicii care le avem...

Închide