stiri

Black Friday online în România

Ce vor fetele noastre de Black Friday

Campania de reduceri Black Friday se va desfasura in Romania vineri, 23 noiembrie 2012. Ce magazine online pregatesc promotii la telefoane mobile si ce trafic estimeaza.

Black Friday pune pe jar angajații magazinelor online. Tradiționala campanie de reduceri Black Friday se va desfășura în acest an vineri, 23 noiembrie 2012. Fiecare retailer online va primi un flux nou de vizite și implicit de comenzi.

Proprietarii magazinelor s-au descurcat cum au știut ei mai bine. Unii au cumpărat servicii în cloud (gen Amazon) astfel încât site-urile să reziste unui asalt mare de conexiuni, alții au chemat angajații de acasă și au apelat la colaboratorii de hosting să îi susțină. În unele cazuri, campania Black Friday va începe la miezul nopții, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor fi în alertă încă de joi seara.

Ce vor fetele noastre de Black Friday

Ce vor fetele noastre de Black Friday

Emag.ro, cel mai mare magazin virtual din România, și-a asigurat resursele necesare pentru a face față asaltului.

“Ne așteptăm ca înca din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la 2 milioane de vizite”, spune Radu Apostolescu, Vicepreședinte și Director de Dezvoltare.

Compania de sondare a pieței, Daedalus Millward Brown a declarat în urma unui studiu că mai bine de 2,4 milioane de români și-au exprimat intenția de a cumpăra în ziua reducerilor. Pe de altă parte, clienții acuză companiile că au mărit prețurile în perioada premergătoare zilei Black Friday pentru ca mai apoi să aibă de unde să le scadă.

“Ne așteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday, pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% și chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori”, a declarat Dan Ostahie, preşedinte şi CEO Altex.

Nu numai magazile online se așteaptă la o creștere masivă a vânzărilor. Firmele de curierat își freacă mâinile deja, milioane de produse ce vor fi achiziționate, urmând să fie transportate către clienții finali. Livrările de produse către clienți vor întârzia însă din cauza numărului mare de comenzi care trebuie procesate. De asemenea, sediile magazinelor vor fi asaltate sâmbătă de clienții care au cumpărat produse de mică valoare. Clienții trebuie să mai știe că au dreptul să returneze produselor, dacă acestea nu-i satisfac, fără a da explicații magazinului.

Urmărește AndroidLive pentru a fi la curent cu toate promoțiile online la telefoane, tablete și accesorii de Black Friday.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S II lansare
Samsung big.little pe viitorul Galaxy S IV?

Samsung a investit sume enorme în cercetare, coreeni învățând de la partenerii lor americani că baza oricărei organizații avansate este...

Închide