stiri

Cum testează Samsung produsele?

Samsung Galaxy Note 2

Telefoanele mobile, tablete sau orice alt bun de larg consum par a fi niște simple obiecte create cu rapiditate după inspirația de moment a unui om. Puțini știu însă că structura și compoziția chimică a materialelor au în spate munca multor departamente formate din cei mai buni inginerii.

Calculele precise trebuie dublate de teste care să imite cât mai bine condițiile în care este folosit un telefon pe parcursul mai multor ani. Și cum câtiva ani nu pot trece într-o săptămână se încearcă simularea acestor condiții cu aparate speciale.

Samsung a publicat un clip în care ne arată că plasticul subțire este gândit și mai apoi verificat astfel încât să reziste la o utilizare intensă. În clipul de mai jos un Galaxy Note 2 va trebui să suporte 200.000 de apăsări de buton, să reziste în ploaie și la contactul repetat cu factori abrazivi. Puteți începe de la secunda 50 pentru a vedea părțile mai interesante.

Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung SCH-W2013
Telefon Samsung cu două ecrane

Samsung și-a pierdut timiditatea și nu mai stă în umbra altor companii. Rolul de companie gata să experimenteze și să...

Închide