stiri

E posibil ca Samsung Galaxy S3 să măsoare doar 7mm grosime

Samsung Galaxy S3

Zvonurile și fortota creată în jurul noului smartphone din gama Galaxy de la Samsung nu încetează să tot apară, cu toate că deja știm că acesta nu va fi lansat la Mobile World Congress luna aceasta. Noile informații neconfirmate despre Samsung Galaxy S3 vin din partea ETNews, care spun că gadget-ul va măsura doar 7mm în grosime. Aceste dimensiuni îl fac comparabil cu Motorola RAZR, care a fost cel mai subțire telefon testat de AndroidLIVE! și vă putem spune că este foarte subțire.

Samsung Galaxz S3

Samsung Galaxz S2 măsoară 8.49mm, iar noul model elimină aproape un milimetru şi jumătate din această cifră. Totuşi nu ar fi cel mai slim telefon de pe piaţă, acest loc fiind ocupat în prezent de Ascend P1 pe care Huawei l-a prezentat la CES 2012. 

Aceeași sursă spune că viitorul model de smartphone Samsung va avea o cameră  secundară de 2MP  și una principală de 8MP care e posibil să mărească grosimea dispozitivului, cel puțin într-o anumită regiune. O dată de lansare speculată este mai 2012.

După numeroase zvonuri legate de cum arată sau când va fi lansat, despre Samsung Galaxy S3 se pare că au început să apară și informații tehnice.


To Top

Citește articolul precedent:
Tabletele ASUS Transformer și ASUS Transformer Prime
Cum alegi o tabletă cu Android

Introducere Lumea IT s-a schimbat radical de la apariția procesoarelor ARM cu consum redus și a ecranelor capacitive. Noile tehnologii...

Închide