stiri

Adam intarzie la intalnire

Problemele pe care le au clienții români cu firmele distribuitoare de dispozitive electronice de pe la noi se pare că sunt întâlnite și pe alte piețe mai pretențioase. Notion Ink ar putea avea probleme cu fabricația și distribuția tabletelor Adam, despre care am scris mai pe larg aici. Precomenzile făcute de diverși clienți din Statele Unite ale Americii ar putea fi amânate până după 15 ianuarie 2010.

Inițial livrările trebuiau începute din 6 ianuarie însă există unele întârzieri pentru anumite versiuni cu module de comunicații în banda de 2100Mhz (specifică pentru S.U.A). Notion Ink Adam, asemeni altor tablete, este bazată pe o tehnologie NVIDIA Tegra 2, alături de care stă un procesor ARM Cortex A9.

Tableta va fi expusă la CES 2011, urmând ca în săptămânile următoare să fie livrată către primii clienți. Cei care au optat deja pentru acest model pot verifica starea precomenzilor pe site-ul oficial.

To Top

Citește articolul precedent:
NookColor va trece la Android 2.2

eBook reader-ul Barnes & Noble NookColor va trece în luna ianuarie la versiunea Android 2.2 (Froyo). Deși beneficiază de toate...

Închide