E-Boda Storm V100

Eboda Storm V100

Camerele video

E-Boda Storm V100 dispune de două camere video. Camera principală are o rezoluție de 5 megapixeli și este acompaniată de un bliț cu LED. Camera frontală integreză un senzor cu rezoluția de 0.3 megapixeli, cel mai senzor pe care îl puteți întâlni pe un telefon actual.

Interfața camerei foto este simplu de utilizat, comenzile fiind așezate ordonat. Accesul la reglajele camerei poate fi un pic mai dificil pentru utilizatorii lipsiți de dexteritate iar zoom-ul digital poate strica o fotografie dacă atingeți din greșeală zona de reglaj.

Aplicația pentru camera foto permite comutarea între 3 moduri principale: cameră foto, cameră video și cameră foto panoramică. Ultimul mod oferă posibilitatea de a realiza imagini panoramice prin completarea unei fotografii compuse din mai multe cadre.

Software-ul oferă un ghidaj simplu cu o săgeată astfel ca munca de completare a scenei să fie cât mai simplu de realizat. În unele cazuri imaginile panoramice sunt aproape imposibil de realizat mai ales dacă aveți în față elemente pe care software-ul nu le recunoaște, cum ar fi un zid alb.

Eboda Storm V100 Review

Dacă ne raportăm la categoria din care face parte și la prețul de vânzare, E-Boda Storm V100 se prezintă destul de bine. Telefonul poate capta fotografii suficient de clare pentru a fi utilizat ocazional în acest scop.

Fotografiile au tonuri de culoare nerealiste, uneori accentuate, iar granulația crește dacă ați mișcat camera în momentul capturi sau dacă lumina este insuficientă. Aceste probleme sunt însă comune majorității camerelor foto montate pe telefoanele și tabletele din clasa de mijloc.

Interfață cameră foto E-Boda-V100

Interfață cameră foto E-Boda-V100

Balansul de alb poate fi o problemă în condițiile în care utilizați o sursă de lumină artificială. Reglajele implicite pentru balansul de alb (automat, incandescent, fluorescent, înnorat, amurg, etc.) sunt ineficiente compensând nivelul de alb după datele stocate în memorie fără a analiza scena așa cum o face o cameră foto dedicată.

Interfață cameră foto E-Boda-V100

Interfață cameră foto E-Boda-V100

Din păcate, nu am reușit să facem poze într-o zi însorită să vedem posibilitățile telefonului în condiții ideale dar suntem convinși că s-ar fi ridicat peste unele modele cu imagine mai bună pe piață.

Poze realizate cu E-Boda Storm V100

Clip realizat cu E-Boda Storm V100- varianta neprelucrată

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top