E-Boda Storm V100

Eboda Storm V100

Concluzii și fotografii

E-Boda Storm V100 ne-a creat un amalgam de impresii, unele foarte critice altele laudative. Telefonul este un melanj de tehnologie și o încercare de a pune tot mai multe funcții și facilități într-un model cu costuri reduse de fabricație. Producătorul chinez a făcut economie în materie de hardware alegând un chipset mai vechi și o cantitate mai mică de memorie RAM însă a avut curajul să meargă pe alternativa unui ecran IPS de 800×480 pixeli și pe o cameră de 5 megapixeli.

E-Boda Storm V100 este un model fără pretenții, fabricat cu o serie de module depășite moral dacă ne raportă la telefoanele actuale, lansate de marile firme. Utilizatorii care optează pentru acest model nu ar trebui să aibă prea multe cerințe și nici să instaleze aplicații pretențioase sau jocuri cu grafică avansată.Eboda Storm V100

Cu toate acestea, telefonul poate fi folosit în anumite limite și poate fi o soluție pentru cei care vor să instaleze două SIM-uri. Din punct de vedere cantitativ, E-Boda Storm V100 oferă mai mult decât celelalte telefoane dual-SIM de pe piață cu un preț aproximativ de 600 lei. În această zonă de preț E-Boda Storm V100 are concurenți serioși ce vin cu o calitate superioară a construcției și aici am putea aminti modelele care provin din Coreea de Sud (Samsung și LG) însă niciunul dintre aceste modele nu oferă o gamă atât de largă de accesorii.

PRO+

  • Ecran LCD IPS cu rezoluție 800 x 480 pixeli
  • Dual-SIM
  • Cameră de 5 megapixeli cu performanțe decente

ANTI-

  • Memorie RAM insuficientă
  • Chipset cu performanțe modeste
  • Cameră frontală cu rezoluție foarte mică
  • Ecranul acoperit cu plastic

Galerie Foto E-Boda Storm V100

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top